Segítő kristályok I.

Az szinte már mindenki számára önmagában egy ismert tény, hogy ha kristályok vannak a környezetünkben, megemelik az energia minőségét, aminek ki vagyunk téve.

A kvarckristályok 4620 ciklusnyi rezgésre képesek egyetlen másodperc alatt. Ez már olyan rezgési tartomány, amely nem mérhető emberalkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy amikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgozunk, legalább 2000 ciklus/másodperccel emeljük a saját energiavibrációnkat. Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig. (A Kárpát-medencében a közel múltban ez a rezgéstartomány 1 200- 1 400 körülire emelkedett.) Így elképzelhető, hogy mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőnket.

Az elkövetkező napokban – Kuthumi mester közvetítése alapján – egy kis útmutatót próbálok adni ahhoz, hogy a hétköznapokba is be tudd építeni a kristályok „segítő” rezgéseit.

 

Élelmiszerek megtisztítása

Tartsunk az élelmiszerek körül egy hegyikristályt és egy szodalit kristályt, hogy azok megtisztítsák élelmiszereinket a mérgektől, a rovarirtóktól, a szteroidoktól. Tartsuk a főzéshez szükséges hozzávalókat két hegyikristály és két szodalit kristály között, körülbelül 5-10 percig a felhasználásuk előtt, kifejezve annak szándékát, hogy a kristályok tisztítsák meg és semlegesítsék az ételt bármilyen káros mérgező anyagtól, és hogy növeljék az étel rezgését.

Ivóvíz tisztítása

Helyezzünk egy hegyikristályt, egy ametisztet és egy rózsakvarc kristályt az ivóvizedbe. Mikor a víz feltöltődik, és megiszod, segít bizonyos energiákat kiengedni a testből.

 

Folytatás következik…

Már 29, 2017 | Posted by in Blogbejegyzések | 0 comments

Add Your Comment

Premium Wordpress Themes by UFO Themes