Bemutatkozás

Köszönöm figyelmedet, hogy meg szeretnél ismerni engem is, aki a Csillagékszereket „világra segíti”: megálmodja, kifejleszti, megfűzi, és Neked nagy-nagy Szeretettel átadja!

Mindig is vonzottak, és hihetetlenül magával ragadtak a hegyek, a sziklák. Imádom az erdős hegycsúcsokról kikandikáló sziklák hívogató látványát, egyszerűen magába szippant e tekintélyt parancsoló természeti megnyilvánulás. Korábban soha nem tudtam mit kezdeni ezzel a vonzódással, mígnem az elmúlt években megértettem, hogy a Földanya, Gaia méhében születő kristályok, kövek, ásványok tükrét tartja elém ilyenkor az „élet”.

A féldrágakövekkel a Csillagékszer megszületésétől vagyok közelebbi kapcsolatban, folyamatosan ismerkedünk, „értelmezzük egymást”. A Csillagékszer egészen pontosan 2009. április 5-én „született” kisfiam ős-magyaros keresztelőjét, beavatását követő eufórikus, emelkedett állapotomban. Az ötlet úgy érkezett, mint derült égből a villámcsapás. Innentől kezdve pedig nem volt megállás…

2009 tavasza óta több mint ezer Csillagékszer született meg a kezeim által, s több száz ember készítette el a saját személyes ékszer-mandaláját az útmutatásaim alapján, különböző keretek között: Csillagékszer Alkotó Műhelyek és Csillagmag táborok fakultatív programjainak keretében.

Büszke vagyok e névre, és ezen teljesen egyedi, a világon egyedülálló technikára, és hálás vagyok, hogy engem tisztelt meg a lehetőség, hogy kifejleszthettem a Csillagékszert. Alázattal próbálok eleget tenni e nagyszerű tapasztalásnak…

Balogh Gabriella

2013-05-23 16.16.09

máj 16, 2011 | Posted by | Bemutatkozás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Premium Wordpress Themes by UFO Themes